banner3
banner1
banner2

Perusahaan Kita

  • Quality is life. Quality is the most important element of all commodities. We have a laboratory for research in Jiangsu and hebei.

    Kualitas Tinggi

    Kualitas urip. Kualitas minangka elemen paling penting kanggo kabeh komoditas. Kita duwe laboratorium kanggo riset ing Jiangsu lan hebei.

  • Don't worry about the minimum order quantity, our minimum order quantity is 1 gram or less.

    Jumlahe

    Aja kuwatir babagan jumlah pesanan minimum, jumlah pesanan minimum kita yaiku 1 gram utawa kurang.

  • Fast reaction. We promise to reply within 24 hours including holidays.

    Layanan apik

    Reaksi cepet. Kita janji bakal bales sajrone 24 jam kalebu preinan.

babagan kita

Hebeiminshang Co., Ltd minangka produksi lan penjualan minangka salah sawijining bahan kimia perusahaan saham gabungan berteknologi tinggi, jembaré 95 hektar, proposal konstruksi pabrik bakal standar GMP, lingkungan pabrik resik lan rapi, tata letak rasional, kanthi lokakarya produksi gedhe lan menengah lan toko sing diresepake maneh.

ndeleng liyane