page_banner

produk

99% Kemurnian 4-Amino-3, 5-Dichloroacetophenone CAS 37148-48-4 kanthi rega paling apik

katrangan cekak:

【Gunakake Siji】
Iki minangka penengah saka clefantin obat
【Gunakake Loro】
Produk iki minangka medium kanggo sintesis obat batuk lan panandhang asma, clestrant


Detail Produk

Tag Produk

Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan 1,4 ± 0,1 g / cm3
Titik Didih 351.5 ± 42.0 ° C ing 760 mmHg
Titik lebur 162-166 ° C (surem)
Formula Molekuler C8H7Cl2NO
Bobot Molekuler 204.053
Titik Flash 166,4 ± 27,9 ° C
Massa Persis 202.990463
PSA 43,09000
LogP 2,87
Tekanan Uap 0,0 ± 0,8 mmHg ing 25 ° C
Indeks Refraksi 1.600
Kondisi panyimpenan Kulkas

Aku duwe kabeh produk sing disenengi
Penjualan langsung pabrik
1. kualitas dhuwur:
Kualitas urip. Kualitas minangka elemen paling penting kanggo kabeh komoditas. Kita duwe laboratorium kanggo riset ing Jiangsu.
2. Rega sing wajar:
Kita nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi harga kompetitif ing China. Kabeh pelanggan olèh ngirim pitakon lan kutipan.
3. Jumlah pesanan minimum:
Aja kuwatir babagan jumlah pesanan minimum, jumlah pesanan minimum kita yaiku 1 gram utawa kurang.
4. Layanan sing apik.
reaksi cepet. Kita janji bakal bales sajrone 24 jam kalebu preinan. 5. Transportasi cepet lan pangiriman ekspres sing aman.
Kita janji bakal ngirim produk lan nyedhiyakake nomer pelacakan sajrone 3 dina kerja. Lan kita bakal ngirim liwat macem-macem perusahaan kurir miturut negara / wilayah tujuan.

Hebei minshang Biotechnology Co., Ltd.
duwe modal terdaftar RMB 3 yuta yuan.
Tujuane yaiku supaya bisa urip kanthi kualitas lan berkembang kanthi kredit.
Ing rong taun kepungkur, produk kita nyebar luwih saka 30 negara ing saindenging jagad, AS, Walanda, Polandia, Kanada, Inggris, Italia, India, Columbia lan liya-liyane.
Kita kerja bareng kanca ing saindenging jagad kanggo nggawe produk berkualitas paling apik, rega sing paling lumayan, transportasi sing aman lan efektif.
Produk bisa dipesan wiwit miligram nganti ton.
Ketemu tuku pelanggan anyar lan lawas.
Kita ora bakal ngeculake sampeyan.

Pesenan panggonan
MOQ: 10 gram
Pengepakan: Tas foil aluminium / disesuaikan
Ketentuan Pembayaran: Western Union / Money Gram / BTC / T / T / L / C
Cara Transportasi: Liwat udara utawa kapal
Ekspres: FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS
Memuat Port: Shanghai, China / opsional
Wektu Utama Pangiriman: Sajrone 3 dina
hubungi kula:
luly@hbminshang.cn
Whatsapp / Signal: +8613073165382

company (2) about (2) about (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita