page_banner

Babagan Kita

about (4)

lightningchemical Co., Ltd minangka produksi lan penjualan minangka salah sawijining bahan kimia perusahaan saham gabungan berteknologi tinggi, jembaré 95 hektar, proposal konstruksi pabrik bakal standar GMP, lingkungan pabrik resik lan rapi, tata letak rasional, kanthi lokakarya produksi gedhe lan menengah lan toko sing diresepake maneh. Iki dilengkapi inspeksi kualitas peralatan canggih lan pusat riset. Produk kasebut kalebu konten sing berkualitas lan teknis wis maju ing tingkat domestik.

Perusahaan kami nandur modal akeh banget lan tenaga kerja kanggo riset lan pangembangan kanggo nyukupi kebutuhan bahan kimia pasar, bahan kimia, perantara farmasi uga produk anyar liyane, teknologi anyar. Tim riset lan pangembangan level tinggi, peralatan laboratorium kelas siji, swasana sing apik kanggo njamin kekuatan riset lan pengembangan R&D, produksi produk saiki.

Riset lan pangembangan perusahaan wis tekan tingkat lanjut domestik. Malah sawetara produk wis entuk tingkat lanjut internasional.
We are Hebei minshang bioteknologi co. LTD., Umume menehi hasil intermediet farmasi lan macem-macem bahan kimia. Kita minangka pabrikan lan duwe pabrik dhewe.

Produk & Panggunaan Medium farmasi, bahan kimia, aditif, pigmen Kelas farmasi, kelas industri, bahan panganan, produk kimia saben dinane. Kita duwe modal terdaftar RMB 3 yuta yuan. Tujuane yaiku supaya bisa urip kanthi kualitas lan berkembang kanthi kredit. Ing rong taun kepungkur, produk wis nyebar luwih saka 30 negara ing saindenging jagad, AS, Walanda, Polandia, Kanada, Inggris, Italia, India, Columbia lan liya-liyane.

about (4)

about (4)

Kita kerja bareng kanca ing saindenging jagad kanggo nggawe produk berkualitas paling apik, rega sing paling lumayan, transportasi sing aman lan efektif. Produk bisa dipesan wiwit miligram nganti ton. Ketemu tuku pelanggan anyar lan lawas. Kami minangka pabrikan bisa menehi rega paling kompetitif lan transportasi paling cepet lan paling aman, layanan kualitas paling apik. Yen sampeyan seneng karo kita, hubungi kula.

Kita njamin manawa paket sampeyan bakal liwat 100% liwat AS, Inggris, Australia, Walanda, Kanada, Prancis, Jerman, Spanyol, Belgia, Swedia, Polandia, Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Republik Ceko, Slowakia, Portugal lan liya-liyane. duwe pengirim barang ing pirang-pirang negara / wilayah, lan perusahaan izin bea cukai bakal ngilangi paket sampeyan tanpa ana masalah bea cukai, malah nganti 1000 kg. Layanan lawang kanggo lawang. Priksa manawa sampeyan nampa 100% barang. Ayo sampeyan duwe pengalaman apik babagan kapasitas muatan sing kuwat.

Kualitas dhuwur

Kualitas urip. Kualitas minangka elemen paling penting kanggo kabeh komoditas. Kita duwe laboratorium kanggo riset ing Jiangsu lan hebei.

Rega sing wajar

Kita nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi harga kompetitif ing China. Kabeh pelanggan olèh ngirim pitakon lan kutipan.

Jumlah Pesenan Minimal

Aja kuwatir babagan jumlah pesanan minimum, jumlah pesanan minimum kita yaiku 1 gram utawa kurang.

Layanan apik

Reaksi cepet. Kita janji bakal bales sajrone 24 jam kalebu preinan.

Transportasi cepet lan pangiriman ekspres aman
Kita janji bakal ngirim produk lan nyedhiyakake nomer pelacakan sajrone 3 dina kerja. Lan kita bakal ngirim liwat macem-macem perusahaan kurir miturut negara / wilayah tujuan.