page_banner

produk

Cas 102-97-6 Benzylisopropylamine isopropylbenzylamine

katrangan cekak:

Umume digunakake ing penengah organik lan penghambat karat.

Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan 0,9 ± 0,1 g / cm3
Titik Didih 200,0 ± 0,0 ° C ing 760 mmHg
Formula Molekuler C10H15N
Bobot Molekuler 149.233
Titik Flash 87,8 ± 0,0 ° C
Massa Persis 149.120453
PSA 12.03000
LogP 2.40
Tekanan Uap 0,3 ± 0,3 mmHg ing 25 ° C
Indeks Refraksi 1,503

Sinonim

Benzylisopropylamine
isopropylbenzylamine
Benzenemethanamine, N- (1-metililil) -
N-Benzyl-2-propanamine
EINECS 203-067-6
Benzenemethanamine, N- (1-metililil) -
N- (1-Methylethyl) -benzenemethanamine
N-benzylpropan-2-amine
Benzylamine, N-isopropil-
N-Isopropylbenzylamine
MFCD00008863

 


Detail Produk

Tag Produk

Model NO. Penengah Farmasi
MOQ 1g
Pangiriman 7 Dina Bisnis
Nyatakake DHL / EMS / FedEx
Beting Urip 2 taun
Merek dagang MOKER
Paket Transportasi Alum Foil Bag / Carton / Drum
Spesifikasi 1kg / alu alu, 25kg / drum
Asal Usul Shanghai, China

Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan 0,9 ± 0,1 g / cm3
Titik Didih 200,0 ± 0,0 ° C ing 760 mmHg
Formula Molekuler C10H15N
Bobot Molekuler 149.233
Titik Flash 87,8 ± 0,0 ° C
Massa Persis 149.120453
PSA 12.03000
LogP 2.40
Tekanan Uap 0,3 ± 0,3 mmHg ing 25 ° C
Indeks Refraksi 1,503

Informasi Keamanan

Simbol GHS07
Tembung Sinyal Piweling
Pernyataan Bahaya H315-H319-H335
Pernyataan Ati-ati P261-P305 + P351 + P338
Piranti Proteksi Pribadi Eyeshields; respirator full-face (US); Sarung tangan; kartrid respirator kombinasi multi-tujuan (AS); jinis respirator tipe ABEK (EN14387)
Kode Bahaya Xi: Nesu;
Frasa Resiko R36 / 37/38
Frasa Keamanan S26-S36
RIDADR 2735
WGK Jerman 3
Kelompok Kemasan III
Kelas Bahaya 8
Kode HS 29214980

Strenghths Produk Kita:

1) Urip kanthi inovasi kimia;
2) Dilengkapi peralatan uji coba profesional & kalbu lapangan.
3) Rega paling kompetitif lan umume disambut pelanggan asing saka Amerika Utara, Eropa, Timur Tengah, lsp.
4) murni banget lan salfe lan bisa ditrapake ing macem-macem lapangan.

hubungi kula:
luly@hbminshang.cn
Whatsapp / Signal: +8613073165382

Wektu utama: ing saham, 7-10 dina dikirim menyang ngarep
Kanggo pitakon, monggo dakwartakake.
Yen sampeyan pengin luwih akeh, regane bisa didiskon
We are Hebei minshang bioteknologi co. LTD., Umume menehi hasil intermediet farmasi lan macem-macem bahan kimia. Kita minangka pabrikan lan duwe pabrik dhewe.
Cara pembayaran sing didhukung: Transfer bank, BTC lan Western Union
Sampeyan uga bisa pesen jaminan kredit ing taun 1688

Kita duwe pengirim barang ing pirang-pirang negara / wilayah, lan perusahaan izin bea cukai bakal ngilangi paket sampeyan tanpa ana masalah bea cukai, malah nganti 1000 kg. Layanan lawang kanggo lawang. Priksa manawa sampeyan nampa 100% barang. Ayo sampeyan duwe pengalaman apik babagan kapasitas muatan sing kuwat.

ytr (3)minangka

ytr (1) ytr (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita