page_banner

produk

Cas 103-63-9 (2-Bromoethyl) benzena

katrangan cekak:

【Gunakake Siji】
Digunakake minangka penengah farmasi lan pestisida
【Gunakake Loro】
Sintesis organik, penengah pestisida.


Detail Produk

Tag Produk

Model NO. 103-63-9
Werna Tanpa warna
Formulir Cairan
CAS 103-63-9
Jinis Penengah Farmasi
Conto Kasedhiya
MOQ 100g
ing Simpenan Nggih
Beting Urip 2 taun
Panyimpenan Papan sing Adhem lan Garing
Mf C8h9br
MW 185.06
Einecs 203-130-8
Merek dagang Moker
Paket Transportasi Aluminium Foil Bag / Drum
Spesifikasi 1kg / tas, 25kg / drum utawa minangka panjaluk sampeyan
Asal Usul shijiazhuang, China
Kode HS 29036990
Jeneng Produk (2-Bromoethyl) benzena
Nomer CAS 103-63-9
Formula Molekuler C8H9Br
Bobot Molekuler 185.06
EINECS No. 203-130-8
Werna Tanpa warna
Formulir Cairan
Panganggone Kimia lan Kesehatan
Jeneng Liyane 1-BROMO-2-PHENYLETHANE; PHENYL ETHYL BROMIDE; PHENETHYL BROMIDE; (2-bromoethyl) -benzen; .beta.-Phenylethylbromide; 2-Phenethyl bromide; 2-phenethylbromide; 2-Phenyl-1-bromoet
Range Aplikasi Wong diwasa lan Sepuh
Standar Kelas Kelas Reagen
Titik lebur -56 ° C
Titik Didih 220-221 ° C
Kapadhetan 1,355 g / mL ing suhu 25 ° C
Indeks Refraksi n20 / D 1.556
Titik Flash 193 ° F
Panyimpenan 2-8 ° C

Pabrik kita duwe peralatan produksi canggih, peneliti sing berpengalaman lan sistem manajemen ilmiah. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem produk kimia sing wis dijamin kualitas lan rega sing luwih kompetitif. Kita uga nyedhiyakake kustomisasi produk, sampeyan bisa menehi informasi babagan produk sing dibutuhake lan mbayar dhuwit kanthi tenanan, banjur mbayar sisan sawise nampa lan mriksa produk.
kita bisa nyedhiyani layanan pangaturan dhewe minangka syarat legal sampeyan. Ndhuwur kabeh, sampeyan kudu nyedhiyani kabeh informasi sing dibutuhake kanggo produk sing dikarepake, Sareh pabrik kita bakal ngira biaya banjur nawakake rega sing akurat. Yen sampeyan nganggep rega bisa ditampa, kita bisa mlebu kontrak, pabrik bakal miwiti produksi sawise nampa dhuwit sing tenanan. Sampeyan bisa mbayar saldo sawise nampa lan mriksa produk sing disesuaikan.
kita bisa nyedhiyani layanan pangaturan dhewe minangka syarat legal sampeyan. Ndhuwur kabeh, sampeyan kudu nyedhiyani kabeh informasi sing dibutuhake kanggo produk sing dikarepake, Sareh pabrik kita bakal ngira biaya banjur nawakake rega sing akurat. Yen sampeyan nganggep rega bisa ditampa, kita bisa mlebu kontrak, pabrik bakal miwiti produksi sawise nampa dhuwit sing tenanan. Sampeyan bisa mbayar saldo sawise nampa lan mriksa produk sing disesuaikan.
hubungi kula:
luly@hbminshang.cn
Whatsapp / Signal: +8613073165382

factry (1)

factry (4) factry (2) factry (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita