page_banner

produk

Cas 62-44-2 Pabrik Phenacetin China

katrangan cekak:

Phenacetin minangka analgesik non-opioid tanpa sifat anti-inflamasi, nyegah kegiatan COX-3. Target: COX Phenacetin minangka obat sing nyuda rasa nyuda lan nyuda demam, Phenacetin ditarik saka pasar Kanada ing wulan Juni 1973 amarga kuatir babagan nefropati. data klinis lan laboratorium kompatibel karo "nefritis fenacetin" kaya sing diterangake ing Eropa lan Australia lan bubar ing Amerika Serikat lan Kanada. Laporan iki ngevaluasi temuan ing 23 kasus lan ati-ati tumrap panggunaan phenacetin, utamane kanggo pasien sing ngalami fungsi ginjel sing cacat [1]. Phenacetin wis ana gandhengane karo nekrosis papillary ginjel ing manungsa


Detail Produk

Tag Produk

Phenacetinminangka analgesik non-opioid tanpa sifat anti-inflamasi, nyegah kegiatan COX-3. Target: COXPhenacetin minangka obat sing nyuda rasa nyuda lan nyuda demam, Phenacetin ditarik saka pasar Kanada ing wulan Juni 1973 amarga ana kekhawatiran babagan nefropati. data klinis lan laboratorium kompatibel karo "nefritis fenacetin" kaya sing diterangake ing Eropa lan Australia lan bubar ing Amerika Serikat lan Kanada. Laporan iki ngevaluasi temuan ing 23 kasus lan ati-ati tumrap panggunaan phenacetin, utamane kanggo pasien sing ngalami fungsi ginjel sing cacat [1]. Phenacetin wis ana gandhengane karo nekrosis papillary ginjel ing manungsa

Phenacetin minangka analgesik non-opioid sing ora duwe sipat anti-inflamasi lan bisa nyegah kegiatan COX-3.

Kapadhetan 1,0 ± 0,1 g / cm3
Titik Didih 323.6 ± 44.0 ° C ing 760 mmHg
Titik lebur 133-136 ° C (surem)
Formula Molekuler C10H13NO2
Bobot Molekuler 179.216
Titik Flash 149,5 ± 28,4 ° C
Massa Persis 179.094635
PSA 38,33000
LogP 2.01
Tekanan Uap 0,0 ± 0,7 mmHg ing 25 ° C
Indeks Refraksi 1,506
Stabilitas Mantep Kompatibel karo agen oksidasi kuat, asam kuat.
Kelarutan Banyu 0,076 g / 100 ml

Kauntungan:
We are Hebei minshang bioteknologi co. LTD., Utamane menehi hasil intermediet farmasi lan macem-macem bahan kimia. Kita minangka pabrikan lan duwe pabrik dhewe. Produk & Panggunaan Medium farmasi, bahan kimia, aditif, pigmen Kelas farmasi, kelas industri, bahan panganan, produk kimia saben dinane Modal RMB 3 yuta yuan. Tujuane kanggo urip kanthi kualitas lan berkembang kanthi kredit. Sajrone rong taun kepungkur, produk wis nyebar luwih saka 30 negara ing saindenging jagad, AS, Walanda, Polandia, Kanada, Inggris, Italia, India, Columbia lan sapanunggalane. Kita kerja bareng kanca ing saindenging jagad kanggo nggawe produk berkualitas paling apik, rega sing paling lumayan, transportasi sing aman lan efektif. Produk bisa dipesan wiwit miligram nganti ton. Ketemu tuku pelanggan anyar lan lawas. Produsen bisa menehi rega paling kompetitif lan transportasi paling cepet lan paling aman, layanan kualitas paling apik.

Hubungi kula:
luly@hbminshang.cn
Whatsapp / Signal: +8613073165382

YTREU (1) YTREU (2) YTREU (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita