page_banner

produk

Cas 96-48-0 GBL supplier China gamma-Butyrolactone

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Salah sawijining FURANS kanthi karboniil mula nggawe laktonik siklik. Iki minangka senyawa endogen sing digawe saka gamma-aminobutyrate lan minangka prekursor gamma-hydroxybutyrate. Iki uga digunakake minangka agen farmakologis lan pelarut.
Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan

1,1 ± 0,1 g / cm3

Titik Didih

204.0 ± 0,0 ° C ing 760 mmHg

Titik lebur

−45 ° C (surem)

Formula Molekuler

C4H6O2

Bobot Molekuler

86.089

Titik Flash

98,3 ± 0,0 ° C

Massa Persis

86.036781

PSA

26,30000

LogP

-0,76

Kapadhetan uap

3 (vs hawa)

Tekanan Uap

0,3 ± 0,4 mmHg ing 25 ° C

Indeks Refraksi

1.442

Kondisi panyimpenan

2-8 ° C

Stabilitas

Mantep Hygroscopic. Kompatibel karo agen pengoksidasi sing kuat, asam kuat, basa kuat, agen nyuda kuwat.

Kelarutan Banyu

SALAH

Aplikasi:
Ing kahanan asam, campuran campuran keseimbangan saka kaloro senyawa kasebut. Senyawa kasebut banjur bisa dadi polimer. Yen diobati kanthi basis non-nukleofilik, kayata lithium diisopropylamide, Butyrolactone bisa dadi nukleofil alpha-karbon. Kaprolactone senyawa sing gegandhengan bisa digunakake kanggo nggawe poliester kanthi cara iki.

Butyrolactone ora aktif dhewe; mekanisme tumindak kasebut asale saka identitase minangka prodrug saka.
Efek hipnosis ditambah kanthi kombinasi karo alkohol. Panaliten tikus taun 2003 nuduhake yen Butyrolactone kanthi kombinasi etanol nuduhake efek hipnosis sing kuat, amarga langkah wektu turu luwih dawa tinimbang kalorone komponen individu

Butyrolactone minangka cairan transparan sing ora beracun ing bentuk minyak. Bisa dicampur karo banyu lan dibubarake karo etherol eter, benzena lan aseton. Iki bisa ngilangi senyawa organik lan anorganik liyane. Nggunakake Butyrolactone aman banget lan trep, amarga cairan kasebut kanthi nggodhok, solvensi kuat, sifat listrik lan stabilitas sing apik. Butyrolactone minangka bahan baku sintetis organik sing penting lan pelarut sing apik. Iki biasane digunakake minangka produk seri sintetik pyrolidone cyclopropylamine acetyl-r-butyrolactone, uga iki, Butyrolactone uga digunakake minangka pelarut kanggo bahan kimia pertanian, polimer, dyestuff lan percetakan. Nggunakake butyrolactone minangka bahan baku, kita bisa ngasilake bahan kimia aromatik, penengah obat lan remover karat.

γ-Efek Butyrolactone:
Nimbulake santai.
Tambah kajelasan mental.
Ngurangi depresi lan stres.
Umur dawa.
Nambah kinerja seksual lan kesenengan.
Nyuda lemak.
Nambah kinerja atletik.
Ngapikake turu.
Minangka tukang awak utawa tukang otot.
Minangka obat rekreasi.

1) Bisa digunakake kanggo nyintesis produk pirolidin;
2) Bisa digunakake minangka penengah farmasi, kayata Cyclopropylamine lan vitamin;
3) Bisa digunakake minangka penengah pestisida, kayata herbisida lan regulator tuwuhing tanduran;
4) Bisa digunakake kanggo alkena, agen ekstraksi alkana, agen penyerap lan penyebar;
5) Bisa digunakake kanggo nyintesis resin minangka antioksidan, plasticizer, agen dispersing, agen fixing lan pelarut;
6) Bisa digunakake kanggo nyintesis pelarut spinning serat, koagulan, asisten pewarna lan agen antistatik;
7) Bisa digunakake minangka bahan baku film warna mantan, elektrolit, kapasitor lan pelumas tinta.

Kita adol kualitas dhuwur
Cm bmk anyar: 1451-82-7
2-Bromo-4-Methylpropiophenone CAS: 1451-82-7
4,4-Piperidinediol hidroklorida CAS: 40064-34-4
Tetramisole hcl CAS: 5086-74-8
lidocaine hcl CAS: 73-78-9
Procaine hcl CAS: 51-05-8
Phenacetin CAS: 62-44-2
Benzocaine CAS: 94-09-7
Lidocaine CAS: 137-58-6
Pregabalin CAS: 148553-50-8
Ethephon CAS: 16672-87-0
BDO CAS: 110-63-4
GBL CAS: 96-48-0
Tetracycline hcl CAS: 64-75-5
hubungi kula:
luly@hbminshang.cn
Whatsapp / Signal: +8613073165382
about (1)

about (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita