page_banner

produk

cas1451-82-7 2-Bromo-4′-methylpropiophenone Pangiriman cepet lan aman

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan 1,4 ± 0,1 g / cm3
Titik Didih 273,2 ± 15,0 ° C ing 760 mmHg
Titik lebur 75-77ºC
Formula Molekuler C10H11BrO
Bobot Molekuler 227.098
Titik Flash 58,6 ± 7,7 ° C
Massa Persis 225.999313
PSA 17.07000
LogP 3.00
Tekanan Uap 0,0 ± 0,6 mmHg ing 25 ° C
Indeks Refraksi 1,552
Kondisi panyimpenan Kulkas
Kelarutan Banyu Larut ing kloroform lan metanol.

1. kualitas dhuwur:
Kualitas urip. Kualitas minangka elemen paling penting kanggo kabeh komoditas. Kita duwe laboratorium kanggo riset ing Jiangsu.
2. Rega sing wajar:
Kita nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi harga kompetitif ing China. Kabeh pelanggan olèh ngirim pitakon lan kutipan.
3. Jumlah pesanan minimum:
Aja kuwatir babagan jumlah pesanan minimum, jumlah pesanan minimum kita yaiku 1 gram utawa kurang.
4. Layanan sing apik.
reaksi cepet. Kita janji bakal bales sajrone 24 jam kalebu preinan. 5. Transportasi cepet lan pangiriman ekspres sing aman.
Kita janji bakal ngirim produk lan nyedhiyakake nomer pelacakan sajrone 3 dina kerja. Lan kita bakal ngirim liwat macem-macem perusahaan kurir miturut negara / wilayah tujuan.

Kepiye cara nerusake pesen?
Langkah 1: Yen sampeyan arep tuku, coba kirim priksaan liwat email, anyaman utawa whatsapp.S
tep2: Aku bakal mangsuli sampeyan kanthi pethikan sanalika aku nampa priksaan.
Step3: Kita bakal negosiasi produk, rega, paket, metode pembayaran lan liya-liyane.
Langkah4: Sampeyan ngatur pembayaran.
Langkah5: Aku bakal ngatur kiriman sawise nampa dhuwit.
Langkah6: Nomer pelacakan lan gambar bingkisan bakal dikirim menyang sampeyan.
Step7: Lacak nomer pelacakan ing situs web nganti sampeyan nampa
Hubungi kula: luly@hbminshang.cn
Whatsapp: +8613073165382
6740-85-8,0-Chlorphenyl Cyclopentyl Ketone;
111982-50-4,2FDCK, 2F-DCK;
111982-49-1, F-Ketamine;
33817-09-3,51062-14-7,51-57-0, Methamphetamine;
96332-84-2,1-Phenyl-2-aminopropane;
299-42-3, Ephedrine;
25394-33-6, chloroephedrine;
25394-24-5,1-Chloro-N-metil-1-phenylpropan-2-amine hydrochloride;
30572-91-9;
6740-88-1,33795-24-3,1867-66-9, Ketamine;
185913-79-5, C17H22ClNO3, SR-121463A;
90717-16-1, Hydroxylimine;
14838-15-4, Norpseudoephedrine;
110925-64-9, Chloroephedrine HCL;
33817-09-3, Methamphetamine, MDA;
2114-00-3,2-Bromopropiophenone;
23022-83-5,1-Bromo-1-phenylacetone;
103-79-7, Phenylacetone;
4468-48-8,120065-76-1,2-Phenylacetoacetonitrile;
69610-10-2, MDMA;
74698-47-8, LSD, Lysergide;
4764-17-4, MDA;
4F-ADB; 4F-MDMB-PINACA;
1715016-75-3,5F-ADB, 5F-MDMB-PINACA;

ytur (1) ytur (2) ytur (3) ytur (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita