page_banner

produk

Cas148553-50-8 Powder Pregabalin Kelas Pregabalin bubuk 99%

katrangan cekak:

Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan 1,0 ± 0,1 g / cm3
Titik Didih 274.0 ± 23.0 ° C ing 760 mmHg
Titik lebur 194-196ºC
Formula Molekuler C8H17NO2
Bobot Molekuler 159.226
Titik Flash 119,5 ± 22,6 ° C
Massa Persis 159.125931
PSA 63,32000
LogP 1.12
Tekanan Uap 0,0 ± 1,2 mmHg ing 25 ° C
Indeks Refraksi 1,465
Kondisi panyimpenan Simpen ing RT
Jeneng: Wêdakakêna Pregabalin
Sinonim: Lyrica; 3- (Aminomethyl) -5-metil-hexanoic acid
NO CAS.: 148553-50-8
Formula molekul: C8H17NO2
Uji coba: 99% HPLC
Karakteristik: Wêdakakêna kristal putih
Bobot molekul: 159,23
Titik didih: 274.0 ± 23.0 ° C ing 760 mmHg
Titik lebur: 184-186ºC
Kapadhetan: 1,0 ± 0,1 g / cm3
Aplikasi: 1. Khasiat farmakologis: Pregabalin minangka reseptor asam γ-aminobutyric (GABA) agonis, bisa ngalangi saluran kalsium sing gumantung karo voltase kanggo nyuda pelepasan neurotransmitter.
2. Klinis utama kanggo perawatan nyeri neuropatik periferal uga bagean perawatan adjuvan saka kejang fokus.
3. Perawatan epilepsi nalika ngembangake obat sing paling janjeni ing perawatan obat sing luwih apik lan luwih gampang administrasi. Uga bisa digunakake kanggo nambani rasa lara lan kuatir.

Detail Produk

Tag Produk

1. Khasiat farmakologis: Pregabalin minangka reseptor asam γ-aminobutyric acid (GABA) agonis, bisa ngalangi saluran kalsium gumantung voltase kanggo nyuda pelepasan neurotransmitter.
2. Klinis utama kanggo perawatan nyeri neuropatik periferal uga bagean perawatan adjuvan saka kejang fokus.
3. Perawatan epilepsi nalika ngembangake obat sing paling janjeni ing perawatan obat sing luwih apik lan luwih gampang administrasi. Uga bisa digunakake kanggo nambani rasa lara lan kuatir.

 

Pelabuhan: Shanghai, China
Kapasitas Produksi: 2000kg / Wulan
Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, btc
Bubuk: Powder Kristal Putih
Disesuaikan: Non-Customized
Sertifikasi: GMP, MSDS TDS Coa SGS
Cocog kanggo: Lansia, Dewasa
Negara: Padhet
Kasucian: > 99%
Model NO. 148553-50-8
CAS 148553-50-8
Panganggone Farmasi Kewan
Werna Powder Kristal Putih
Sasmita Kelas Kesehatan Bp USP
Jinis Analgesik Antipiretik lan Nsaid, saraf Pusat
Pengepakan 20kg / CTN
Conto Kasedhiyan
Bobot Molekuler 159.23
Panyimpenan Garing
Standar Tes H-Nmr / HPLC
Merek dagang Ruiyao
Paket Transportasi Karton
Spesifikasi 50 * 40 * 55,50cm 20kg
Asal Usul Hebei
Kode HS 30049090

Ing pangembangan cepet dina iki, kita wis ngrebut kesempatan, ngetrapake "kualitas yaiku urip, integritas yaiku jiwa" tujuan perusahaan, tekad kanggo nggawe perusahaan dadi perusahaan klompok kimia kelas pertama domestik. Kita gelem kerja sama karo pelanggan anyar lan lawas kanthi tulus, bareng tangan, ciptakake kahanan win-win!

CAS Pjeneng roduct
2893-78-9 Natrium Dichloroisocyanurate
5337-93-9 4-Methylpropiophenone
23076-35-9 Klorida hidroklorida
103-63-9 (2-Bromoethyl) benzena
67-63-0 Isopropanol
62-44-2 Phenacetin
103-90-2 paracetamol
50-63-5 Difosfat kloroquin
747-36-4 Hydroxychloroquine sulfate
105-41-9 Methylhexanamine
99-92-3 4-Aminoacetophenone
37148-48-4 4-Amino-3,5-dichloroacetophenone
148553-50-8 Pregabalin
593-51-1 Methylamine hidroklorida
100-07-2 p-Anisoyl klorida
100-09-4 p-Asam anisat
137-58-6 Lidocaine
1094-61-7 NMN zwitterion
102-97-6 Benzylisopropylamine
6080-56-4 trihydrate diacetate timah
542-05-2 3-Asam oksopentanedioat
1009-14-9 Valerophenone
128-44-9 Sodium Saccharin

hubungi kula:
luly@hbminshang.cn
Whatsapp / Signal: +8613073165382

about (1) about (2) about (3) about (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita