page_banner

produk

Cas61-54-1 Pabrik tryptamine langsung ing saham

katrangan cekak:

Triptamine minangka alkaloid monoamin, padha karo amine tilas liyane, dipercaya bisa uga dadi neuromodulator utawa neurotransmitter.

Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan 1,2 ± 0,1 g / cm3
Titik Didih 378,8 ± 0,0 ° C ing 760 mmHg
Titik lebur 113-116 ° C (surem)
Formula Molekuler C10H12N2
Bobot Molekuler 160.216
Titik Flash 187.7 ± 8.1 ° C
Massa Persis 160.100052
PSA 41.81000
LogP 1.38
Tekanan Uap 0,0 ± 0,8 mmHg ing 25 ° C
Indeks Refraksi 1,669
Kelarutan Banyu diabaikan

Detail Produk

Tag Produk

Katrangan
Triptaminyaiku alkaloid monoamin sing bisa disintesis dening dekaroksilasi saka tryptophan asam amino. Utamane, tryptamine bisa ditemokake ing jamur, tanduran, Amfibia, kewan, lan mikroba.
Triptamine duwe struktur cincin indole lan cincin dobel sing dipasang saka cincin benzena lan cincin pirol, sing ana gandhengane karo klompok amino kanthi rantai sisi 2-karbon. Dering indole minangka inti penting saka pirang-pirang produk alami kompleks sing duweni pengaruh kanggo nemokake obat uga sawetara obat sintetis lan non-sintetis sing adhedhasar kerangka tryptamine.
Struktur kimia sing beda yaiku perkiraan serotonin neurotransmitter uga obat-obatan lan hallucinogen sing kondhang. Makna tryptamine minangka obat psychedelic, neuromodulator, lan neurotransmitter bisa dingerteni amarga ana ing otak mamalia kanthi jumlah sithik.
Aplikasi
Analogi triptamine sing biasane diprodhuksi kanthi modifikasi sintetis nduweni pengaruh penting ing saben wong amarga ana fungsionalitas sing aktif sacara biologis ing inti sing bisa nyebabake pangowahan status mental lan fisik otak manungsa.
Penggantian ring indole ing nitrogen lan C-2 rantai sisihane ngasilake akeh senyawa neuroaktif mulai saka obat anti-migren nganti zat beracun, kayata rizatriptan, sumatriptan, lan zolmitriptan. Sapérangan cilik tryptamine dibutuhake amarga korban jiwa lan mabuk amarga sawetara sebab.
Migunakake
Triptamine minangka alkaloid monoamin sing ditemokake ing tanduran. Triptamine umume digunakake kanggo nyiapake senyawa aktif biologis kayata neurotransmitter lan psychedelics.
Tanduran sing ngemot Triptamine
Ing tanduran, tryptamine kanthi jumlah sithik minangka fase sing janjeni kanggo hormon tanduran indole-3-asetat asetat ing sawijine jalur biosintetik. N, N-dimethyltr Egyptamine (DMT) minangka turunan tryptamine sing dadi konstituen aktif kanggo efek hallucinogenik saka panganan sing dikenal minangka "wit anggur." Suku pribumi Amazon kanthi tradisional nggunakake omben-omben kasebut kanggo tujuan terapi kanggo perawatan efektif sawetara penyakit fisik lan kelainan penyalahgunaan. Jamur sulap minangka jamur sing paling umum sing ngemot turunan triptamine.
Farmakologi
Serotonin (5-hydroxytr Egyptamine, 5-HT), sing asale alami saka triptamine minangka hormon sinyal signifikan sing mbantu modulasi lan regulasi pirang-pirang proses ing sistem saraf pusat, kayata kognisi, turu, regulasi suhu, memori , lan solah bawa. Otak mamalia ngemot jejak cilik triptamine, sing umume tumindak minangka modulator utawa neurotransmitter kanthi ngeculake agen serotonin. Iki uga minangka tambahan aktivitas serotonergic. Mung siji menit dibutuhake kanggo triptamine kanggo ngasilake fenomena psikotropika nalika digunakake kanthi rekreasi. Wis digandhengake karo korban jiwa lan mabuk amarga sawetara sebab kalebu konsentrasi beracun sing kurang.
Properti Kimia
Powder Kristal Putih nganti Jingga
Migunakake
Kedadeyan ing tanduran.
Migunakake
psikotropika
Definisi
ChEBI: aminoalkylindole sing kalebu indole duwe klompok 2-aminoethyl ing posisi 3.
Definisi
tryptamine: Alkaloid alami, C10H12N2, duwe sistem indolering kanthi rantai –CH2 – CH2 – NH2side ing posisi 3 saka cincin sing isine thenitrogen. Asale saka triptamin duwe hallucinogeniceffect. Contone ing psilosit.
Metode Pemurnian
Crystallize tryptamine saka * benzena, Et2O (m 114o) utawa pet ether (m 118o). Nduweni UV: 222n 276, 282 lan 291nm (EtOH) lan maks 226, 275, 281 lan 290nm (HCl). [Beilstein 22 II 346, 22 III / IV 4319, 22/10 V 45.]
Produk Preparasi Triptamine Lan bahan baku
Bahan baku

Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan 1,2 ± 0,1 g / cm3
Titik Didih 378,8 ± 0,0 ° C ing 760 mmHg
Titik lebur 113-116 ° C (surem)
Formula Molekuler C10H12N2
Bobot Molekuler 160.216
Titik Flash 187.7 ± 8.1 ° C
Massa Persis 160.100052
PSA 41.81000
LogP 1.38
Tekanan Uap 0,0 ± 0,8 mmHg ing 25 ° C
Indeks Refraksi 1,669
Kelarutan Banyu diabaikan

FAQ:
P1: Apa aku bisa njupuk conto?
A: Sampel gratis kasedhiya, nalika biaya pengiriman kudu dibayar dening pembeli.

P2: Apa MOQ sampeyan?
A: MOQ kita 10g, 100g lan 1kg kanggo kualitas evaluasi barang kanthi syarat biaya sampel 100%.

P3: Apa ana diskon?
A: Ya, kanggo jumlah sing luwih gedhe, kita mesthi menehi rega sing luwih kompetitif sing apik kanggo sampeyan.

P4: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
A: Kita pengin nampa T / T, L / C, Paypal, utawa Western Union.

P5: Suwene wektu kanggo entuk sing apik?
A: Gumantung ing lokasi sampeyan, Kanggo order sithik, coba diarepake 5-7 dina liwat DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Kanggo pesanan massal, wenehi 5-8 dina liwat Udara, 20-35 dina liwat Laut.

P6: Kepiye carane ngrampungake keluhan kualitas?
A: Kaping pisanan, kontrol quyality kita dadi prioritas utama. Yen ana masalah sing ana gandhengane karo kualitas sing disebabake, kita bakal ngirim barang minangka pengganti utawa gratis utawa mbalekake kerugian sampeyan.
company (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita