page_banner

produk

Cas79099-07-3 N- (tert-Butoxycarbonyl) -4-piperidone

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Properti Kimia & Fisik

Kapadhetan

1,1 ± 0,1 g / cm3

Titik Didih

289.8 ± 33.0 ° C ing 760 mmHg

Titik lebur

73-77 ° C (surem)

Formula Molekuler

C10H17NO3

Bobot Molekuler

199.247

Titik Flash

129.1 ± 25,4 ° C

Massa Persis

199.120850

PSA

46.61000

LogP

0,38

Tekanan Uap

0,0 ± 0,6 mmHg ing 25 ° C

Indeks Refraksi

1.481

Kondisi panyimpenan

Simpen ing 0-5 ° C

Kelarutan Banyu

rada larut
Jeneng Produk N- (tert-Butoxycarbonyl) -4-piperidone
Sinonim N- (tert-Butoxycarbonyl) -4-piperidone
MW 99,25
File Mol 79099-07-3.mol
Kategori Produk Anestesi lan Adjuvan
Penampilan bubuk
Lamaran Bisa digunakake kanggo pharmaceutica; Kanggo riset laboratorium
PackAge ing drum plastik 25kgs, 20mts / 20′fcl
Kasucian > 99%
Panyimpenan tetep garing, adhem lan segel kanthi apik

company (2)
company (4) company (3) company (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita