page_banner

produk

  • Cas148553-50-8 Pregabalin Pharma Grade Pregabalin 99% Powder

    Cas148553-50-8 Powder Pregabalin Kelas Pregabalin bubuk 99%

    Properti Kimia & Fisik

    Kapadhetan 1,0 ± 0,1 g / cm3
    Titik Didih 274.0 ± 23.0 ° C ing 760 mmHg
    Titik lebur 194-196ºC
    Formula Molekuler C8H17NO2
    Bobot Molekuler 159.226
    Titik Flash 119,5 ± 22,6 ° C
    Massa Persis 159.125931
    PSA 63,32000
    LogP 1.12
    Tekanan Uap 0,0 ± 1,2 mmHg ing 25 ° C
    Indeks Refraksi 1,465
    Kondisi panyimpenan Simpen ing RT
    Jeneng: Wêdakakêna Pregabalin
    Sinonim: Lyrica; 3- (Aminomethyl) -5-metil-hexanoic acid
    NO CAS.: 148553-50-8
    Formula molekul: C8H17NO2
    Uji coba: 99% HPLC
    Karakteristik: Wêdakakêna kristal putih
    Bobot molekul: 159,23
    Titik didih: 274.0 ± 23.0 ° C ing 760 mmHg
    Titik lebur: 184-186ºC
    Kapadhetan: 1,0 ± 0,1 g / cm3
    Aplikasi: 1. Khasiat farmakologis: Pregabalin minangka reseptor asam γ-aminobutyric (GABA) agonis, bisa ngalangi saluran kalsium sing gumantung karo voltase kanggo nyuda pelepasan neurotransmitter.
    2. Klinis utama kanggo perawatan nyeri neuropatik periferal uga bagean perawatan adjuvan saka kejang fokus.
    3. Perawatan epilepsi nalika ngembangake obat sing paling janjeni ing perawatan obat sing luwih apik lan luwih gampang administrasi. Uga bisa digunakake kanggo nambani rasa lara lan kuatir.
  • 4-Butylresorcinol CAS 18979-61-8 Fast Delivery

    4-Butylresorcinol CAS 18979-61-8 Pangiriman Cepet

    4-Butylresorcinol minangka turunan phenol sing bisa nyandhet tyrosinase kanthi IC50 saka 11,27 μM.

    hubungi kula:

    luly@hbminshang.cn

    Whatsapp / Signal: +8613073165382

    Sinonim

    4-n-Butylresorcinol
    4-Butyl-1,3-benzenediol
    4-Butylresorcin
    Butilresorisinol
    1-butil-2,4-dihydroxybenzene
    1,3-Benzenediol, 4-butil-
    2,4-Dihydroxy-n-butyl benzen
    4-Butylbenzene-1,3-diol
    N-butylresorcinol
    MFCD01684800
    4-Butylresorcinol
    Resorcinol, 4-butil
    4-butyl-resorcinol
  • hot sell argireline/acetyl hexapeptide-3 cas 616204-22-9 with best price and high quality

    jual panas argireline / acetyl hexapeptide-3 cas 616204-22-9 kanthi rega paling apik lan kualitas tinggi

    Jeneng Produk: Argireline
    NO CAS: 616204-22-9
    No Produk: GIHI-72
    Formula: C46H56N12O6
    Bobot Molekuler: 888.99

    whatsapp: +8613073165382

  • 4-Butylresorcinol cas8979-61-8 white powder

    4-Butylresorcinol cas8979-61-8 bubuk putih

    4-butylresorcinol minangka zat kimia sing umume digunakake minangka bahan tambahan whitening kanggo produk perawatan kulit. Formula kimia yaiku C10H14O2 lan bobote molekul 166,22.
    Formula Kimia: C10H14O2
    Massa Persis: 166.10
    Bobot Molekuler: 166.22
    m / z: 166.10 (100.0%), 167.10 (10.8%)
    Analisis Elemen: C, 72.26; H, 8,49; O, 19.25
      Takon

    Kapadhetan: 1.092 g / cm3
    Titik didih: 300,7 C ing 760 mmHg

    Lampu kilat: DHS 144.5 C

    Indeks réfraktif: 1,555

    Tekanan uap: 0,000616mmHg ing 25 ° C

  • Cas236117-38-7 2-iodo-1-p-tolylpropan-1-one support samples and testing

    Sampel dhukungan Cas236117-38-7 2-iodo-1-p-tolylpropan-1-siji

    Model NO. 236117-38-7 Werna Bubuk Wangun Kuning CAS 236117-38-7 Jinis Farmasi ...