page_banner

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P1: Apa Kualitas Produk disetujoni dening Lab Pihak katelu?

A: Ya, Kabeh produk dites kanthi ketat dening QC, dikonfirmasi dening QA lan disetujoni dening lab pihak katelu ing China, USA, Kanada, Jerman, UK, Italia, Prancis lan liya-liyane. Dadi sampeyan bakal yakin karo Kualitas Apik yen sampeyan milih .

P2: Kepiye carane ngrampungake keluhan kualitas?

A: Kaping pisanan, departemen QC kita bakal mriksa produk ekspor kanthi ketat dening HPLC, UV, GC, TLC lan liya-liyane supaya bisa nyuda masalah kualitas nganti nol. Yen ana masalah kualitas nyata, sing disebabake dening kita, kita bakal ngirim barang gratis kanggo ngganti utawa mbalekake kerugian sampeyan.

P3: Apa Sampeyan Nampa Pesenan Sampel?

A: Ya, kita nampa pesanan cilik saka 10g, 100g lan 1kg kanggo kualitas evaluasi barang.

P4: Apa ana diskon?

A: Ya, kanggo jumlah sing luwih gedhe, kita mesthi ndhukung kanthi rega sing luwih larang.

P5: syarat pembayaran apa sing sampeyan tampa?

A: kita pengin nampa transfer bank, Western Union utawa Moneygram utawa BTC

P6: Suwene wektu tekan barang kasebut?

A: Gumantung saka lokasi sampeyan, Kanggo order sithik, karepake 5-7 dina liwat DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS. Kanggo pesanan massal, wenehi 5-8 dina liwat Udara, 20-35 dina liwat Laut.

P7 Apa sampeyan duwe kabijakan reshipment?

A: kita duwe layanan purna jual lan kabijakan pengiriman maneh sing apik yen bingkisan ilang Asosiasi sing dawa karo klien wis nggawa mupangat sing gedhe. Kita bakal ngati-ati banget ing kemasan produk sing bakal dikonfirmasi klien amarga dheweke isih berjuang golek wong tanpa pitulung ing kaping. Nanging sanajan usaha sing paling apik, isih bisa dikepung sawetara paket. Ing kahanan kasebut, kita janji bebas reship kanggo nggawe hubungan jangka panjang

 

P8: Apa aku bisa njupuk conto?

A: Mesthi wae. Kanggo umume produk, kita bisa menehi conto gratis, nalika biaya pengiriman kudu ditindakake.

Pengin kerja sama kita?