page_banner

produk

Glucoraphanin cas 21414-41-5 anti-inflamasi

katrangan cekak:

Glucoraphanin, glukosinolat alami sing ditemokake ing sayuran salib, minangka prekursor stabil sulforaphane inducer Nrf2, sing nduweni efek antioksidan, anti-inflamasi, lan anti-karsinogenik.

Properti Kimia & Fisik

Formula Molekuler C12H23NO10S3
Bobot Molekuler 436.499
Massa Persis 436.041138
PSA 236.07000
LogP -0.53

  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kegiatan Biologis Glucoraphanin

    Katrangan Glucoraphanin, glukosinolat alami sing ditemokake ing sayuran salib, minangka prekursor stabil sulforaphane inducer Nrf2, sing nduweni efek antioksidan, anti-inflamasi, lan anti-karsinogenik.
    Katalog Gandhengane
    Ing Vivo Glukoraphanin nyuda nambah bobot awak lan nambah belanja energi ing tikus sing dipakani HFD. Glukoraphanin bisa nambah sensitivitas insulin lan toleransi glukosa ing tikus panganan HFD. Nanging, Glucoraphanin ora nggunakake efek antiobesitas lan sensitivitas insulin ing Nrf2 - / - Clurut. Glukoraphanin mblokir pangurangan tingkat protein Ucp1 saka HFD ing depot adipose putih tikus jinis liar nanging ora ing tikus Nrf2 - / -. Glukoraphanin nyuda steatosis hepatic lan stres oksidatif HFD. Glukoraphanin nyegah aktivasi proinflamasi sing nyebabake HFD saka makrofag ing jaringan ati lan adipose. Glukoraphanin uga nyuda LPS sirkulasi lan kelimpahan proteinobakteria ing usus mikrobiom tikus panganan HFD [1]. Tikus kanthi pelet kalebu 0,1% Glucoraphanin (GF) nyuda nyuda wektu ngindhari sosial ing tikus sing stres. Ing tes preferensi sukrosa 1% (SPT), perawatan karo pelet kalebu 0,1% GF sacara signifikan nyuda preferensi sukrosa sing mudhun kanggo tikus stres [2].
    Admin Kewan Tikus C57BL / 6JSlc lanang umure wis 7 minggu. Galur tikus Nrf2 (Nrf2 - / -) digunakake ing tes kasebut. Sawise 1 minggu aklimasi, tikus diwenehi panganan normal (NC) (ngemot tepung jagung dextrinisasi 2,2%, 10% kkal saka lemak), NC ngemot glukoraphanin 0,3% (NC-GR) (ngemot bubuk ekstrak 2,2%), HFD (ngemot 2.2% tepung jagung dextrinisasi, 60% kkal saka lemak), utawa HFD ngemot glukoraphanin (HFD-GR) 0,3% (ngemot bubuk ekstrak 2.2%) sajrone 14 minggu. NC lan HFD sing ngemot tepung jagung utawa glukoraphanin wis disiapake. Kabeh tikus sing ditliti dikelola kanthi siklus cahya / peteng 12 jam 24-26 ° C kanthi akses gratis menyang banyu lan panganan.

    1be77ba92b367aba1bebe1b55a4cb77 H33b095ccc84a4f17956081e88d7e6203U https://www.lightningchemical.com/about-us/ Hubungi Kami: tenan Whatsapp: +8613073165382 Email: luly@hbminshang.cnP1: Apa Kualitas Produk disetujoni dening Lab Pihak katelu? A: Ya, Kabeh produk dites kanthi ketat dening QC, dikonfirmasi dening QA lan disetujoni dening lab pihak katelu ing China, USA, Kanada, Jerman, UK, Italia, Prancis lan liya-liyane. Dadi sampeyan bakal yakin karo Kualitas Apik yen sampeyan milih . P2: Kepiye carane ngrampungake keluhan kualitas? A: Kaping pisanan, departemen QC kita bakal mriksa produk ekspor kanthi ketat dening HPLC, UV, GC, TLC lan liya-liyane supaya bisa nyuda masalah kualitas nganti nol. Yen ana masalah kualitas nyata, sing disebabake dening kita, kita bakal ngirim barang gratis kanggo ngganti utawa mbalekake kerugian sampeyan. P3: Apa Sampeyan Nampa Pesenan Sampel? A: Ya, kita nampa pesanan cilik saka 10g, 100g lan 1kg kanggo kualitas evaluasi barang. P4: Apa ana diskon? A: Ya, kanggo jumlah sing luwih gedhe, kita mesthi ndhukung kanthi rega sing luwih larang. P5: syarat pembayaran apa sing sampeyan tampa? A: kita pengin nampa transfer bank, Western Union utawa Moneygram utawa BTC Q6: Suwene wektu tekan barang kasebut? A: Gumantung saka lokasi sampeyan, Kanggo order sithik, karepake 5-7 dina liwat DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS. Kanggo pesanan massal, wenehi 5-8 dina liwat Udara, 20-35 dina liwat Laut. P7 Apa sampeyan duwe kabijakan reshipment? A : kita duwe layanan sawise adol lan kabijakan pengiriman maneh sing apik yen bingkisan ilang Asosiasi sing dawa karo klien wis nggawa mupangat sing gedhe golek wong tanpa pitulung ing kaping. Nanging sanajan usaha sing paling apik, isih bisa dikepung sawetara paket. Ing kahanan kasebut, kita janji bebas reship kanggo nggawe hubungan jangka panjang Q8: Apa aku bisa njaluk conto? A: Mesthi wae. Kanggo umume produk, kita bisa menehi conto gratis, nalika biaya pengiriman kudu ditindakake.







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita